søndag 2. januar 2011

Vårnytt?

Veit ikkje om det berre er meg..men er vårens nyheter på nett tregt i år?( sidan vi allerede er på 2.januar..:) Berre salg salg salg..må ærlig innrømme at å kjøpe julepynt på salg ikkje er det eg har lyst å investere i..

Kor er alle nyhetane?? 
Fant en ting eg kunne tenke meg..denne lampa fra Kremmerhuset! FIN!
(bilde: Kremmerhuset.no)Det eg EGENTLIG skulle gjer i dag var å forberede meg til dei neste vekene som kjem..har fem veker i gjen i praksis før vi starter for fullt med Bachelorskrivinga..:/

Men eg skal begynne no!

Nyt søndagen..
lenge til neste ferie ♥

6 kommentarer:

 1. Hi, hi - ja vi er nok på litt forskjellige "planeter" i øyeblikket, for her hos meg er det full jul, og slik skal det være iallfall en uke til ;o)

  Ønsker deg et sprudleinde flott og godt nyttår - gleder meg til å følge den flotte bloggen din i 2011!!!


  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. ja den lampa er fin, og dyr;)
  ønsker deg et godt nytt år!
  klem manu

  SvarSlett
 3. Lekker lampe!!! Sikle sikle :) Den kunne jeg også godt ha tenkt meg!!
  Tusen takk for den koselige kommentaren du har lagt igjen hos meg :) Hihi, ikke meningen å skremme dere...men måtte jo ha en fengende overskrift ;) Veldig koselig at så mange gav uttrykk for at de ville savne bloggen om jeg sluttet da. Må si at det varmet veldig!
  Her spraker juletreet i vedovnen vår, og julepynten er på tur opp på kvisten igjen. Lengter etter vårnyheter jeg også :)
  Lykke til med både resten av praksisen og Bachelorskrivinga :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Godt nyttår! Nyheter vil vi gjerne ha nå ja..Hvert år når julen forsvinner ut, er det liksom noe som mangler litt tomt.. Og da er det veldig kjekt med noe nytt;) Likte også den lampen!
  Lykke til med bachelorskrivingen:)
  Klem

  SvarSlett
 5. hei hei! jah! vi får se om jeg får ånden over meg.... dere har fått det så fint da.. jeg er enig med deg i at NÅ må våren inn. Jeg vil ha duuuse fine farger og blomster ... hurra!

  ¨Til Bergen snart? kleeem

  SvarSlett
 6. Kremmerhuset har så mye fint, men denne lampen har jeg ikke sett. Finfin =)

  SvarSlett