mandag 13. desember 2010

Fargetips??

God morgen og god mandag :)

Denne pinnestolen fant eg i skjulet heime hos mamma og pappa, den skulle kastes! Eg syns jo den var alt for god til det, og i tillegg hadde vi disse på kjøkkenet når eg var liten. Memories!!


No har eg berre lagt over saueskinn før eg veit korleis eg skal male..tips?


Og slik ser den ut... men eg klarer ikkje bestemme meg for farge...det går jo i grått og lyst heime hos oss, men eg er egentlig ikkje sikkert på om eg vil ha denne stolen kvit! Så her trenger eg farge hjelp:)

(..ja en grunn til at eg aldri viser gangen som en ser i bakgrunnen..den har blitt nedprioritert, men den står straks for tur for litt maling og nye møbler :) 


Ha en fin mandag!!

Linda


4 kommentarer:

 1. Hmmmm....kanskje svart-skikkeleg kontrastfarge☺
  Eller ein knallfarge...grønn, rosa, gul....☺
  Er du so tøff???? ;)
  .....eg er ikkje hehe☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. hehe er nok ikkje sååå tøff at det blir sterke farger;) da måtte det blitt blå eller nåkke..meen eg trur eg går for svart:) eg skal tenke litt på det i dag og kanskje sette i gang i mårra:)

  SvarSlett
 3. isvann! sjekk her, den er knallfin! http://kikkis-planet.blogspot.com/2010/12/tripp-trapp-ferdig.html

  isblå er og ein fin farge trur eg, men dei er ganske like: http://putitinabox.blogspot.com/2009/09/isbla.html

  :)

  kul stol uansett!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så koselig blogg du hadde!
  Slike pinnestolar har eg og kjøpt på loppis i sommar + nokre krakkar. Alt er grått og kvitt her heime så valgte å male dei i lyse pastellar. Er kjempefornøgd! Kjøkkenstolane mine er lyseblå, to stolar (ein barnestol) i stova er lys, lys, pastellgrønn, og nokre krakkar eg har på hytta er babyrosa og babyblå. (sjå innlegg på bloggen)

  mvh
  Maria

  SvarSlett