mandag 20. desember 2010

Siste innspurt


I dag har meg og vofsen vært og kjøpt juletre.(skal settast i stua i mårra) Min kjære jobbar nesten heile veka- eg har fri! Så da brukar eg dagane til siste innspurt med gaver (som så og sei er i boks- manglar fire?!!), kjøpe juletre og bake kaker. Tenkte å bake serinerkaker i dag- 
dei er SÅ gode!!


Her er nesten alle gavene i boks. En del skal være med min kjære heim til hans familie i Oslo. Eg har valgt å være heime i år da pappa sjelden er heime i jula. 


Litt tidlig å sei god jul til alle herlige som er innom her. MEN eg er EVIG takknemlig og glad for alle nye og gamle følgere eg har fått den siste tida!
Eg blir så glad!!
Og ikkje minst for alle koselige kommentarer folk legg igjen!

Takk :)

Ha ein fin tirsdag

PS!!(Forresten nokon som veit korleis eg kan lage hjerte i skrifta her på bloggen??)


5 kommentarer:

 1. Effektiv du!-eg får ikkje gjordt nåkenting :(
  Sånn er det å vere i permisjon-har jo so god tid då at ein utsetter alt☺

  Fine pakkar du har der☺
  Eg er neeeeeeeeeeeeesten ferdig-Johan sin igjen, og nokre småting-men veit ka eg skal ha so då er det ikkje so gale☺

  Ha sendt deg ein innboks på FB, sett den??

  Eg laga hjerter ved å trykke på alt pgdn (den med 3 tallet på-viss du har nr tastatur til høgre på pcn då.....) først alt, og mens du held den inne trykke du på pgdn.
  Håpe du får det til☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. ♥ jeeeej ♥ fikk det til..no blir det masse hjerter framover!! heheh! Har igjen krister eg og...det er det verste for han vil jo ikkje ha nåkken ting!! off..ja såg den no i sta men ikkje fått svart!! Vi kjem sjølvsagt:)

  SvarSlett
 3. Johan skal få seg ski-men vi lurte på å vente til salget...og so skal eg vere med å betale på nye briller til han-men han fann plutseleg ut at han ikkje hadde tatt kontroll på brillestyrken so det må han gjere først! Ser ut som det blir etter jule gåver på han☺ Men nåke lite må han få under treet og☺

  Flott at du fekk til ♥ene☺☺ Er jo so koseleg med hjerter☺

  Kjekt dåke kjem☺☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Kjekt å ha alt under kontroll :) Og heldige deg som har fri!! Eg har fri onsdag, ellers skal eg jobbe heile tiden. Heldigvis dag på julafta..so det går greitt :)

  Ha ein fin kveld♥

  Klem Anita

  SvarSlett
 5. Misunna deg at du har fri dinna veka!! Men har heldigvis fri nesten heile romjula, so skal vel ikkje klage eg heller:)
  So fint du har pakka inn:)
  Vi har spist opp serinakakene:p Eg og lika dei veldig godt..Kos deg vidare med fri dinna veka;)
  No lærte eg meg å lage hjerte og, hehe:)
  Klem, Rakel

  SvarSlett